Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Utazási biztosítás

Miért köss utazási biztosítást?

Utazni jó, utazni izgalmas, viszont az utazás tele van veszélyekkel is! Ami itthon, ismerős terepen megtörténhet velünk, az egy külföldi nyaralás során is bekövetkezhet, csak extrémebb körülmények között! Elhagyjuk a bőröndöt, elcsúszunk túrázás közben, de az is lehet, hogy nyomunk vész egy idegen országban, vagy összetűzésbe kerülünk a hatóságokkal. Megannyi ijesztő lehetőség, aminek kivédését az utazásbiztosítás hivatott biztosítani!
 
Utazási biztosítással nem kell aggódnunk, hogy lesz-e pénzünk kifizetni a kórházi ellátást, hogy mennyibe kerül a poggyász pótlása, mekkora összeg az elhagyott útlevél kiállítása. Ne legyünk felelőtlenek, helyette inkább szerezzünk úgy felejthetetlen élményeket, hogy teljesítjük a nyaralás eltervezett pontjait, miközben nem kell aggódnunk a többi miatt!
 
Ha már megvan az úti cél, megvan a szállás, segítünk abban is, hogy a legkedvezőbb, személyre szabott utazási biztosítást is megtaláld! Utazz velünk gondtalanul, biztonságban bárhová!
 
 
Kösd meg utazásodhoz biztosításodat az UtazásMágusnál. Mi az Aegon biztosítóval állunk kapcsolatban, így nálunk gondtalanul megkötheted a sztorno és utasbiztosításodat az utazásodhoz. 
 
A sztorno biztosítást vagy más néven útlemondási biztosítást, minden utasnak ajánljuk, mert ha megkötésével egy időben megkötjük az utasbiztosítást is, akkor a sztorno biztosítás önrésze 0%, tehát ha valamilyen baleset, betegség, közeli hozzátartozó balesete, betegsége, halála miatt kellene lemondani az utat, akkor az utazási szerződés szerint elveszített összeget (kötbért) a biztosító teljes egészében visszatéríti. Ha nem az utasbiztosítással együtt kötjük a sztorno biztosítást, akkor ez esetben az önrész 20 %. A sztornó biztosítás nálunk az út költségének 1,5%-a. Az utazás megkötésétől az indulásig érvényes.
 
A másik biztosítási forma a BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítás. Ez a nevéből eredően betegség, baleset és poggyász elvesztése esetén vehető igénybe. Ez az indulás napjától a hazaérkezés napjáig érvényes. Az utasbiztosítás kiterjed arra az esetre, ha a biztosított akaratától függetlenül, előre nem látható orvosi segítséget igénylő, kedvezőtlen változás, halál következik be, illetve terhesgondozás, szülészeti ellátás,akkor ha a biztosított erről nem tudott az utazást megelőzően.
 
Compass biztosítás Európa vagy biztosítási felár nelküli országokban:
 
Compass Basic 590 Ft/fő/ nap ( 14 éven felüli díj)
Compass Extra 790 Ft/fő/ nap ( 14 éven felüli díj)
Compass Exclusive 1090 Ft/fő/ nap ( 14 éven felüli díj)
 
Compass biztosítás világ egyéb országaiban: 
 
Compass Basic 885 Ft/fő/nap (14 éven felüli díj)
Compass Extra 1185 Ft/fő/ nap ( 14 éven felüli díj)
Compass Exclusise 1635 Ft/fő/ nap ( 14 éven felüli díj)
 
Egy kattintással megkötheted nálunk utasbiztosításodat, valamint útlemondási biztosításodat. Szükséged lesz az utas társaid nevére és születési dátumaikra. Az útlemondási biztosítás kötésénél szükséged lesz az utazás megrendelésének dátumára, az utazás dátumára és az utazás részvételi díjának összegére. 
 
Indulás előtt köss utasbiztosítást egyszerűen, gyorsan, online!
 
  
 


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.