Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Seychelle-szigetek

seychelle-szigetek

Biztosan te is szeretnél egy csodás utazást, ahol pihenhetsz a zöld növényzet, a fehér homokos partok, a lélegzetelállító gránit sziklák között, ha erre vágysz, akkor megtaláltad a tökéletes úti célt, a Seychelle-szigeteket.

Láthatod a világ legnagyobb szárazföldi teknőseit, valamint a Földön egyedül itt látható a Tengeri kókusz pálma, mely akár 200 évig élhet. 

 

 

 

 

 

Seychelle-szigetek

A három legnagyobb szigeten ( Mahé, Praslin és La Digue) él a helyiek többsége, akik rendkívül barátságosak és segítőkészek.

Seychelle-szigetek szigetállam az Indiai-óceánnál, Afrika keleti partjától legközelebb Szomáliához van.

Afrika önálló államai közül a Seychelle Köztársaság népessége a legkisebb.

Nincsenek őslakók, az évi középhőmérséklet 27 °C fok,

amely tökéletes a pihenésre és fürdésre vágyóknak.

 

 

Seychelle-szigetekA Seychelle-szigeteki utazás során egy békés, paradicsomi, idilli hangulatban lesz részed, mivel Seychelles luxusnyaralásra pozícionált ország, nincs tömegturizmus, aki ide látogat exkluzív élményben lesz része.

A tenger, a strandok nem okoznak csalódást: finom homok, csodás növényzet, természeti szépségek.

A turisták álomvilága a Seychelle-szigetek, mert a helyieknek nem ideálisak az életkörülményei.

Rengeteg programlehetőség van (pl. szigettúrák, tengerparti pihenés), a szigeten belül nagy távolságok nincsenek.

A legnagyobb szigete Mahé.

 

 

 

Ha még sosem ültél helikopteren és szeretnéd kipróbálni ezt az élményt, akkor válassz különböző helikopter túrákból, ahol az általános repülési időtartam fél órás, a repülés alatt készíthetsz csodaszép képeket az elbűvölő szigetekről, és Mahé látnivalóiról. 

seychelle-szigetek, búvárkodás

A fakultatív programok között van lehetőség búvárkodásra is, ahol megtekintheted a kristálytiszta víz rejtelmeit, a csodás növényvilágot, illetve úszkálhatsz a Seychelle-szigeteki teknősbékákkal. 

A felfedező túrákon, megtekintheted a tea ültetvényeket, Mahé templomát, a Craft Village kézműves vásárt, illetve teljes városnézésen vehetsz részt.

 

 

 

 

 

 A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.