Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Utazz velünk!

Utazni szeretnél, de már előre megrettensz az ezzel járó szervezéstől az előkészületektől? Végig böngészni számtalan utazási iroda ajánlatát, hogy megtaláld a megfelelőt, keresgélni a külföldi szállások között, mérlegelni, kalkulálni. Ugye már a gondolatába is belefáradtál? Mi lenne, ha neked csak választani kellene? Mi összegyűjtöttük neked több, mint 100 utazási iroda kecsegtető ajánlatait, amik közül egyetlen honlapon válogathatsz. Mi megmutatjuk a lehetőségeket, neked pedig csak annyi dolgod maradt, hogy dönts.

Mikor utazol, mennyit szánsz rá, milyen szállást tervezel? Tengerparti nyaralás vagy egy túra a hegyekben, közeli úti cél vagy irány a messzi ismeretlen? Ha hozzánk fordulsz, nem csupán egy meggyőzően összeállított listát kaphatsz, de segítségedre leszünk a repülőjegy értékesítésben, utasbiztosítás és szállás intézésében, autóbérlésben és foglalásban is.

Bonyolítsd útjaidat könnyedén, válogass kedvező ajánlatokból online utazási irodánk segítségével, és kezd az utazást gondtalanul!

Szolgáltatásaink:

  • Hazai és külföldi utazásszervezők útjainak értékesítése - a szervezővel azonos áron
  • Utazások összeállítása egyéni igények alapján - más szervezők bevonásával
  • Tengeri és folyami hajóutak foglalása a világ bármely tájára
  • Repülőjegy-értékesítés
  • Külföldi szállásfoglalás
  • Autóbérlés a világ bármely tájára
  • Utazási biztosítások

Ajánlatkérés és foglalás menete >>A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.