Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Phuket

Ha Thaiföld, akkor Phuketet ajánljuk a leginkább, ahová érdemes utazni. Buddha szobrok, gyönyörű tengerpartok, egzotikus hangulat és különleges vízi élővilág jellemzi Phuketet.  

Phuket

Az ország legnagyobb szigete, melyet két híd köt össze a szárazfölddel. Patong, Karon és Kata strandjain vannak a legigényesebb szolgáltatások, és ezek a legnyüzgősebb strandok a szigeten. Csodás helyekre lehet eljutni a phuketi üdülés során, az irodák szerveznek többféle hajós fakultatív kirándulásokat pl. Phi Phire és kis szigetekre. Phuket növényvilága is rendkívül jelentős, dzsungeltúra program során fel is fedezheted az elhagyatott területeket. 

Phi Phi

A Phi Phi szigetek egy szigetcsoport Thaiföldön. Akkor vált híressé, amikor 2000-ben a Part című filmet itt forgatták le, a sziget turizmusa ekkor lendült fel. Phukettől délkeletre fekszik. A szigeteken mészkőhegységek vannak, barlangokkal, sziklákkal, és hosszú homokos tengerparttal. 

Fő látnivalók:

Phuket Bird Park

Gibbon Rehabilation

Coral Island

What Phra Thong

Phuket Big Buddha

thaiföld

 A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.