Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Koh Samui

A szigeten a főszezon december végétől január végéig tart. Koh Samui könnyen bejárható, akár egy napos túrával is. A turizmus a sziget északi és déli oldalán fejlődik a legjobban. A sziget legszebb partszakasza a Chaweng Beach, esténként ajánlott a fiataloknak, mivel nyüzgő az éjszakai élet. A Thaiföldre utazó utasoknak Phuket és Koh Chang mellett, a legideálisabb választás Koh Samui lehet.

Koh Samui

Nagyszerű programok várnak rád, sziget és tengeri túrákon vehetsz részt. A szigetek közül még kiemelendő az utasok által is gyakran látogatott Koh Tao és Koh Nang Yuan. 

thaiföld

Főbb látnivalók:

Na Muang vízesés

Buddha szobor

Elefánt parkok

Ko Tao

Ang Thong Nemzeti ParkA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.