Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Koh Chang

Thaiföld délkeleti részénél található Koh Chang szigete. Phuket után a második legnagyobb népeségű sziget. Turisztikai téren még fejlődés alatt van. Nagyon jó hely a búvárok és vízi sportok kedvelői számára. A sziget körüli vizek elővilága nagyon gazdag. 

Koh Chang

A sziget nyugati oldala homokosabb, mint a keleti. Akik nem szeretik a nagy tömeget, azoknak tökéletes választás Koh Chang szigete. Az esős időszak áprilistól decemberig tart, rövidebb záporokra lehet csak számítani. A hőmérséklet egész évben 30-37 °C fok körüli.

Koh Chang

Fő látnivalók: 

Mu Koh Chang nemzeti park

Khlong Prao Beach

Kai Bae Beach

The Ortodox Church (templom)

Ko Wai sziget

Crocodile& Snake Show

Koh ChangA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.