Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Kanári-szigetek

Látogasd meg a Kanári-szigeteket!

A Kanári-szigetek nem messze fekszenek Afrika szaharai övezetétől az Atlanti óceánban. Ez  mediterrán térség legközelebbi szubtrópusi helye, ahol mindig jó az idő, ezért az „örök tavasz szigeteinek” is nevezik. Különleges mikroklímájának köszönhetően télen-nyáron kiváló üdülőhely! A Kanári-szigeteket egy hét tagú szigetcsoport alkotja, amelyek keletről nyugat felé haladva Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma és El Hierro. Mindegyik sziget bővelkedik látnivalókban, számtalan természeti szépség, fantasztikus strandok és csodálatos, öreg városok jellemzik, azonban mindegyik szigetet másért érdemes felkeresni! Mivel a Kanári-szigeteket sosem érték el a háborúk, a városok megőrizték a nem ritkán öt-hatszáz éves kinézetüket, így a városnézés szerelmesei is megtalálhatják a számításukat, de a természetjáróknak is bőségesen akad látnivaló, hisz a Szahara közelsége miatt a dús erdőket hirtelen váltja fel a sivatagos táj, ami máshol nem található meg ilyen érintetlenül! Látogasd meg te is a Kanári-szigeteket, válassz szervezett útjaink közül! Kérdésed van? Tedd fel nekünk elérhetőségeinken!

gran canaria


Időjárás: 

A legmelegebb hónap az augusztusi hónap, ezért ilyenkor ajánlott utazni is, ha a tengerparton szeretnénk süttetni magunkat. Az ország éghajlata egész évben kellemes, ezért bármikor utazhatsz a Kanári-szigetekre, fázni nem fogsz. A kanári-szigeteken a tenger átlaghőmérséklete 18°C és 23°C közötti. A legtöbb utasra az őszi, tavaszi és a téli időszkban lehet számítani. 


Utazás: 

Budapestről a menetidő közvetlen járattal általában 5 óra szokott lenni. Tenerifén a nemzetközi járatok többsége a Tenerife Sur repülőtéren landol, ami a sziget déli partján van. A Kanári-szigetek legnagyobb repülőtere Gran Canarián a Las Palmas. 


Top 5 látnivaló: 

Teide Nemzeti Park (Tenerife)

Güímár piramisai (Tenerife)

Isla de los Lobos (Fuerteventura)

Cofete Beach teknősei (Fuerteventura)

Timanfaya Nemzeti Park (Lanzarote)

Palmitos Park


 

 A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.