Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Bulgária

Téged is vár a bolgár tengerpart!

Bulgáriában a végtelen hosszú tengerparton, homokos strandokon kívül találkozhatunk az erdős dombságokkal, valamint a Balkán-hegységgel. Bulgária felejthetetlen élményekkel vár. Utazz el te is és sétálj a Bulgár utcákban, kóstolj trandícionális ételeket az éttermekben, illetve csobbanj a kristálytiszta tengerpartban. Bulgária legnépszerűbb üdülőövezete a Napospart, illetve az Aranypart. A Napospart 8 kilométer hosszú, melynek homokos a tengerpartja. Itt pihentető üdülésben lehet részed. Bulgária nagyon kedvelt üdülőkörzete az Aranypart, amely a Naposparttal egy időben készült. A nevét az aranyszínű homokról kapta, amely beborítja az egész tengerpart. Az Aranypart nagyon fejlett övezetnek számít, rengeteg szállást és szórakozási lehetőséget kínál. Neszebár az egyik legrégebben lakott történelmi település a Fekete-tenger partján. Régen leginkább a tengerészeket vonzotta. Az utóbbi időben a művészek legkedveltebb helyévé vált. A város az UNESCO világörökség része lett. A homokos part déli részén számos új szálloda épült, és egy aquapark is. 

bulgária

Ha a családdal utazol Bulgáriába, akkor tekintsd meg Várnát és a híres delfináriumot, amelynek biztos örülni fognak gyermekeid is. A kalózhajó Neszebárból igazi kikapcsolódást jelent a gyermekeidnek és az egész családnak, a Karib-tenger kalózai című film szereplőinek öltözött sztárok üdvözlésével. A hajón található csúszda és medence is. A gyerekeket arcfestéssel és versenyekkel várják. Bulgáriában megismerkedhetsz a hangulatos bolgár stílussal és zenével. A tradícionális jelmezbe öltözött táncosok étellel várják az est részvevőit. Az est fénypontja a híres parázstánc.


Időjárás:

A tengerkörnyéki hőmérséklet Bulgáriában kb. 24 °C fok. Ha nyaralni szeretnél menni, akkor a legalkalmasabb időszak a nyári hónapok, júniustól augusztusig. Ezekben a hónapokban a legmelegebb az időjárás. Ha kirándulni szeretnénk, akkor az április, május vagy a szeptember hónapok a legalkalmasabbak. A síszezon Bulgáriában decembertől áprilisig tart.


Utazás:

Bulgáriába utazhatunk repülővel, autóbusszal és egyénileg is. Bulgária repülővel kb. 1 óra. Bulgária repülőterei: Szófia (SOF), Burgasz (BOJ), Várna (VAR). Bulgáriába szerveznek autóbusszal történő utazásokat is. Budapesttől a Naposparig az út kb, 18-19 órát vesz igénybe. Az Aranyhomok innen még 2,5 óra. 


Top 5 látnivaló:

Nesszebár

Aranyhomok

Rilai Hét-tó völgye

 Belogradchik

Sozopol

bulgária

 A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.