Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Bangkok

Thaiföld fővárosa Bangkok, és egyben legynagobb városa is. Bangkok területét síkság jellemzi, fő földrajzi jellemzője, a Csaophraja folyó. Bangkok átlaghőmérséklete 27 °C fok. A piaci élet Bangkokban a vízre alakult, ezért az úgynevezett úszó piacok a turisták által a leglátogatottabbak.  

 

Bangkok

A főváros lenyűgöző látványt nyújt. Gyönyörű felhőkarcolók, buddhista templomok, luxus bevásárlóközpontok, piacok és bárok jellemzik Bangkok városát. A hatalmas város két legismertebb útja, a Silom Road, és a Sukhumvit Road. 

 

Bangkok

A templomokra a színes és arany díszítés a jellemző. A Buddha szobor szinten minden templomnál fellelhető. A Phra Nakhon palota, azaz a Nagy palota maga a thaiföldi stílus jegyeket hordozza magában. 

 

Bangkok

Fő látnivalók: 

Királyi Palota

Chautak hétvégi piac

Templomok

Khao San RoadA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.