Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Zakynthos

Látogass el Zakynthosra! Zakynthos nevezetessége a Navagio öböl, amely több száz méter maga sziklákkal ölelt öböl. Ezen a helyen 1981-ben partra sodródott egy csempész hajó, ami azóta is eredeti állapotban hever a homokban. Zakynthosnak ez a leglátogatottabb területe, nagyon sok embert elkápráztat a sziget.

Legkedvezőbb zakynthosi ajánlatunk már 96.448 Ft/fő-től! >>

Zakynthos szimbólumai közé tartoznak a szigeten tojást rakó kisteknősök, ezért a természet szerelmeseinek is ajánljuk. A búvároknak a víz alatti sziklák és a barlangok közötti látvány felejthetetlen élményt nyújt. A sziget kristálytiszta kék vize, szépséges öblei, aranyhomokos strandjai miatt igazi turistaparadicsommá vált az elmúlt években. 123 km hosszú partvonalán lassan mélyülő, homokos strandok találhatóak. Zakynthos a Jón- szigetek legdélebbik tagja. A nyílt hegy formájú sziget észak-nyugati partján sziklás hegyek és szakadékok ejtik ámulatba az idelátogató turistákat. A déli parton síkságok, szélcsendes kis öblök, strandok találhatóak. A fővárosban számtalan étterem, üzlet található, látnivalóival és kanyargós utcáival vonzza a turistákat. Látogass el te is Zakynthos szigetére! 

Zakynthos éghajlata egész évben élvezhető. A nyarak általában szárazabbak, melegek, a tél enyhe, rövid ideig tart. Zakynthos nem csak nyáron alkalmas az utazásra, hanem tavasszal és ősszel is. Nyáron elég magas a hőmérséklet, az éjszakák is kellemesek. Májustól szeptemberig kevés a csapadék. Legmelegebb hónapok a július és az augusztus. Ilyenkor 30-33 °C fok van. Zakynthos megközelíthető repülőgéppel és autóbusszal is. Zakynthos repülővel 1,5 órás utazást jelent körülbelül. Zakynthos nemzetköti repülőtér kódja: ZTH. A repülőtér alig néhány kilométerre található Zantétól, Laganától, Kalamakitól. Görögország 6-ik legforgalmasabb légikikötője. Európa több légitársasága is indít repülőjáratokat Zakynthosra. Zakynthosra van lehetőség autóbuszos utazást is választani. Az autóbuszos utazás során komppal lehet átjutni Zakynthos szigetére. 

További ajánlataink >>

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.