Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Srí Lanka

Utazz el Srí Lankára és tekintsd meg a bámulatos teaültetvényeket, a látványos Buddha és Hindu kegyhelyeket és szobrokat. Ha szeretnél egyet strandolni, akkor látogass el Srí Lanka óceánjaihoz, hisz gyönyörű szép strandjai vannak. Megtekintheted Srí lanka legszebb vízesését, amit Nuwara Eliyában találsz.

Legkedvezőbb ajánlat már 219.000 Ft/fő-től >>

Srí Lanka egy dél-ázsiai szigetország az Indiai-óecánonIndia dél csücskéhez közel. Srí Lankát ajánlani tudjuk azoknak, akik keverni szeretnék a pihenést, tengerparti nyaralást a kultúrális turizmussal. Az utazók jó része az ország megismerése miatt látogat ide, de ugyanakkor kikapcsolódást is nyújt az utazóknak. Azért érdemes ide utazni, mert hatalmas, nem mindennapi növényekkel teli trópusi kertekbe lehet kirándulni, melyek előlények ezreinek adnak otthont. Pálmákkal szegélyezett széles tengerpart, partot övező korallzátonyok, melyekben sokszínű élőlények és növények élnek.  Luxus szállásodról gondoskodnak a különleges egzotikus szállodák és meditációs központok, ahol kellemes személyzettel találkozhatsz. Megtekintheted a Dambullát, amely egy 5 barlangrészből álló sziklatemplom. A hatalmas gránitgömbök belsejében lenyűgöző csodák láthatók. 

Kötelező program Sigiriya, egy hatalmas sziklaerőd meglátogatása és megmászása. Ha feljutsz a szikla tetejére, akkor csodálatos kilátásban lehet részed. A nevét azzal magyarázzák, hogy a bejárata egy oroszlánt ábrázol, és akit régen szívesen fogadtak az itt tudott bejutni a sziklába. Népes családok, külföldi turista csoportok jönnek és tolonganak a keskeny lépcsős utakon.  Az elefántokkal kapcsolatos programok, kirándulások többnyire népszerűek. Kandy közelében megtalálhatod az elefánt árvaházat is. Kiselőadást lehet hallgatni az állatokról és életmódjukról, tökéletes program kisgyermekes családoknak is. Nuwara Elia hegyvidéki várostól járhatóak be az érdekes teaültetvények vidéke. Izgalmasak a teaültetvények domborzatától is és gyönyörű zöld színeitől is, te is megtekintheted őket, ha elutazol Srí Lankára.

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.