Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Spanyolországról

Spanyolország fővárosa és egyben legnépesebb városa Madrid. Spanyolország az egyik leglátogatottabb országnak számít. Madridban rengeteg látnivaló található. Ezek megtekintésére egy hétvégi, pár napos utat ajánljuk, viszont ha pihenni és napozni szeretnél, akkor az 1 hetes nyaralóprogramokat ajánljuk. 

Legkedvezőbb ajánlat már 64.990 Ft/ fő-től >>

Spanyolország másik leglátogatottabb városa, Katalónia fővárosa Barcelona. Barcelona legszebb és leghíresebb látnivalói Antonio Gaudí alkotásai közé tartozik. A leglátogatottabb építészeti alkotás a Sagrada Familia. Gaudí 40 évet dolgozott a Szent Család Templom építésével. Az épület 172,5 méter magasságával a világ legmagasabb temploma. 

A Güell park, az UNESCO világöröksége közé tartozik. A parkban található épületek, sétányok, különös fantáziával épültek, színes és érdekes mintákat tartalmaznak. Aki Barcelonába készül, feltétlenül tekintse meg a parkot. A táncoló mágikus szökőkutat sem érdemes kihagyni a bakancslistáról. A szőkőkút zene ütemére változtatja a színeket és a formákat. 

Hasznos tudnivalók:

Budapestről Ibizára, Alicantéba, Barcelonába, Palma de Mallorcára, Madridba, Malagára, Tenerifére és Gran Canariára is közlekednek közvetlen járatok. A repülési idő kb. 2,5 - 5,5 óra között van.

Beutazási szabályok: A beutazáshoz érvényes fényképes útlevél, vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, amely a hazautazás napjától számítva még min. 3 hónapig érvényes. A személyigazolvány csak azon utasoknak elegendő, akik repülővel, vagy az Európai Unió tagországain keresztül közelítik meg az országot. Az egyéb útvonalon érkező egyéni utasok csak útlevéllel induljanak útnak, hiszen a köztes országokba való belépés feltétele ennek a hivatalos okmánynak a megléte. Az autóval érkezők ne feledjék el, a nemzetközi biztosítás (zöld kártya) megléte kötelező.

Időeltolódás: Nincs, kivéve a Kanári-szigeteket, mivel ott -1 óra az időeltolódás Magyarországhoz képest.

Éghajlat: Spanyolország éghajlata a nyári hónapokban forró és száraz, akár a +40°C-ot is elérheti a hőmérséklet, a turista szezon áprilistól októberig tart. A Kanári-szigeteken egész évben kellemesen meleg, tavaszias az idő, mérsékelt a hőmérséklet-ingadozás, ezért akár télen is ajánljuk a Kanári-szigeteket. 

Főváros: Madrid

Hivatalos pénznem: euro

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.