Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Santorini

Látogass el te is Santorini szigetére, ahol csodás panoráma tárul eléd, és végre te is elkészítheted a saját fényképeidet az ismert fehér házakról és kék kupolákról. A sziget másik oldalán bepillanthatsz a nyüzsgő éjszakai életbe, ha elutazol erre az elbűvölő szigetre.

Legkedvezőbb ajánlatunk 479 EUR/fő-től >>

A Görögországhoz tartozó Santorini egy kör alakú vulkanikus szigetcsoport. Európa egyik legkeresettebb útcéljává vállt, mivel gyönyörűszép a kilátás a szigetről, valamint pezseg az éjszakai élet a szigeten. A sziget rengeteg turistát vonzz. Santorini szigetére krétai utazásunk során is eljuthatunk, mivel a legtöbb iroda szervez fakultatív kirándulást hajóval. Ilyenkor egy teljes nap áll rendelkezésre a csoportnak, hogy felfedezzék a területet. Fontosabb városai: Fíra (Thira) Oia, Kamari, és Perissa. A fővárosban van a legtöbb lehetőség, Fírában. Itt nagyon sok étterem, bár, látnivaló vár az utasokra. A híres fotók a kalderára épített fehér házakból szoktak készülni általában. A naplemente Oiából nézve a legszebb.

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.