Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Olaszország

Látogass el Bibionéba, vagy Jesolóba, és ejtsd útba Velencét is! A nyaralók egyik közkedvelt úticélja Olaszország, ami nem véletlen, hiszen bármerre is járnak, a látványt és az élményt soha sem fogják elfelejteni; ráadásul belekóstolni az itáliai életérzésbe páratlan érzés.

Legkedvezőbb ajánlatunk már 19.685 Ft/fő-től!

Ha szeretnél egy igazi időutazáson részt venni, és a történelmi látnivalók mellett megmártóznál az Adriai-tengerben, válaszd Bibione, vagy Jesolo városát! Ezt a két várost a legnépszerűbb üdülővárosok közé szokták sorolni az utazási irodák, ezért mindig, minden évben kedvező ajánlatokat biztosítanak a felfedezésükhöz. Jesolóhoz például egy 15 km-es nagyságú, lenyűgözően látványos, homokos tengerpart is hozzátartozik. Ha itt nyaralsz, garantált a tökéletes strandélmény, és csodálatos barnasággal térhetsz haza! Bibione hasonló paraméterekkel bír, mint Jesolo, ráadásul mindkét várostól szinte karnyújtásnyira található Velence, így, ha mellettük döntesz, eljuthatsz a világhírű olasz városba is! Ha felkeltette érdeklődésedet az olaszországi nyaralás, tekintsd meg utazási ajánlatainkat, kérdéseiddel pedig keresd bizalommal kollégáinkat elérhetőségeinken! 

Olaszország a Földközi-tenger szubtrópusi éghajlatában övezetben fekszik. Az ország éghajlata helyenként eltérő. Az Alpok vidéke hűvösebb területnek számít. A nyár forró, a tél hidegebb, és csapadékosabb. Júliusban akár 30°C fokos a hőmérséklet. A tenger átlaghőmérséklete 25°C fok körül van a nyári hónapokban. Bibione júliusban és augusztusban a legmelegebb, ilyenkor az átlaghőmérséklet 30 °C fok körüli. Jesoloban júliusban 28°C fok körüli az átlaghőmérséklet. Az utazás népszerű egyénileg, buszszal, illetve a repülővel történő utazás is az utasok körében. Az utazás autóval 6-7-8 órás szokott lenni általában. Repülőgéppel Róma és Milánó 1 óra 30 perc átlagosan. Trevisio átlagban 1 órás út szokott lenni. Autóbusszal egy picit több az utazás, mint autóval, 8-10 órás út szokott lenni.  

Ajánlatok repülővel >>

Ajánlatok autóbusszal >>

Ajánlatok egyénileg >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.