Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Montenegró

Montenegró: Dél-Európa gyöngyszeme. A balkáni utazásokról megosztó véleménnyel vannak az érdeklődők, vannak, akik inkább a népszerű turista paradicsomokat választják, de olyanok is akadnak, akik felfedezésre indulnak a közeli országokba.

Legkedvezőbb ajánlat már 122.600 Ft/fő-től >>

 

Montenegróról nem találni annyi útleírást, ajánlót, mint például Horvátországról, pedig ez az ország is tartogat pompás meglepetéseket. Ha fényképen látjuk, el sem hisszük, hogy a szomszédban járunk, pedig Montenegró zöldellő hegyei, kacskaringós folyói, hegyvidéki öblei, ősvadonjai, ragyogó kék ége elragadó tájakat rejtenek. A természeti szépségek mellett a helyi lakosok vendégszeretete is csábító lehet az utazók számára. 

Montenegróban járva az utazó nem tud betelni a rengeteg szépséggel, a gyönyörű, történelmi városokkal, ahol a hamisítatlan hegyvidéki hangulat tengerparti élményekkel keveredik. A strandolás mellett vitorlázni, horgászni is van lehetőség, miközben az ember kiszakadhat a szürke hétköznapokból és átadhatja magát a békének, a csendnek és a lélegzetelállító látványnak. Tapasztalja meg első kézből ezt az élményt, és utazzon velünk Montenegróba! Keressen minket bátran kérdéseivel!

Ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.