Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Mexikó

Látogass el Mexikóba, ahol várnak rád a csodálatos tengerpartok, az izgalmas városok, a színes korallzátonyok, valamint a pihenés helyszínéül szolgáló Yucatán-félsziget. Utazz el Mexikó legnépszerűbb látnivalójához, a Chichén Itzához, amely a világ hét csodája közé választott Maja főváros dzsungel közepén található.

Legkedvezőbb ajánlatunk már 514.200 Ft/fő-től >>

Chichen Itzá épületei kiváló állapotban maradtak fenn, így feltárásuk és gondozásuk az őserdő vegetációjának visszaszorítására korlátozódik. Itt igazi túristának érezheti magát az utazó! A Chichen Itzá épületei nem csak méretükkel tesznek ránk mély benyomást, hanem hihetetlen kidolgozottságukkal is. Különlegessége, hogy minden egyes kő csodálatos faragásokkal gazdagon díszített. Mexikóváros, Mexikó fővárosa is rengeteg látnivalót kínál, ha már ide utazunk, akkor mindenképpen nézzük meg a Függetlenség angyalát, a város főterét, a Zocalót és rajta a lenyűgöző katedrálist, valamint a Nemzeti Palotát és a Három Kultúra terét is. A Zocalón biztosan találkozunk majd az eredeti öltözékben táncoló indiánokkal. Meridába érdemes ellátogatni, hiszen itt található a város legszebb látnivalója, a Plaza Grandé-n a Palacio Municial és a Catedral de San Ildefonso.

Az utazás során semmiképp se hagyjuk ki a Museo Regional de Antropolia Pazar gyűjteményét, mely a környék romvárosaiból származú tárgyait mutatja be, közöttük a Jaguár trónt. Ha szeretnél egy nagyszerű strandolást, akkor válaszd Cancúnt, ami egy egybefüggő 23 kilométeres strand, a legfinomabb fehér homokkal. Ha nyugalmasabb strandra vágysz, akkor látogass el a Playa Lindához, a Playa Tortugashoz vagy a Playa Chacmool-hoz. A másik nagy üdülőváros, Acapulco öble a Csendes-óceánra néz, így a látvány nem kevésbé lenyűgöző! Az Acapulco legfelkapottabb helye ma a Playa Condesa, amely a fiatalok gyülekezőhelye.

További ajánlataink >>

 

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.