Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Mauritius

Utazz az Indiai-óceán gyöngyszeméhez, Mauritiusra, ahol részese lehetsz egy felejthetetlen élménynek. Mauritius, teljes mértékben megfelel a pihenni vágyóknak.  Bámulatos színű a tengere, csodálatosak a tengerpartok, illetve hangulatos szórakozóhelyei biztos pihenési lehetőséget nyújtanak neked. Az Indiai-óceán vize tiszta és meleg a téli hónapokban is, ha szeretnél télen is a tengerparton napozni, illetve búvárkodni akkor válassz az utazásaink közül.

Legkedvezőbb ajánlat már 450.660 Ft/fő-től >>

Mauritius, egy olyan trópusi paradicsom, amelyet megszoktunk álmodni a szabadidőnkben és szívesen töltenénk el itt pár napot, még akár télen is. Tökéletes hely pihenésre a strandon, lustálkodásra a bungaló teraszán, illetve a tengerparton. A hotelek felhőtlen pihenést ajánlanak, mivel a hotelek zöme távol esik a nyüzsgő éjszakai élettől. Mauritiuson a szállodákat oda építették, ahol ideálisak a tengerparti nyaralás természeti feltételei. A szállodák előtt lévő strandokat pálmafákkal ültették be, több helyen mesterségesen felújították őket. A csodaszép és színvonalas partok inkább a fősziget közelében a kisebb szigeteken vannak, például Ile de Gabrielen. A sziget arculatát elsősorban fehér homokú tengerpartjai, meleg vízű lagúnái, ínyenc konyhái és jókedvű, kedves lakossága alkotja. 

Mauritiust korall szigetek veszik körül, a sokszínű korallok közt különböző méretű és színű halak úszkálnak, amely tökéletes feltételeket biztosít a búvároknak. A szigeten mindenki megtalálja a magának való fakultatív programokat, mint például a horgászás, úszás, vízisportok illetve a napozás, a strandolni vágyóknak. Ideális helyszín a túrázóknak, csodaszép helyekre tudnak elkalandozni. Az éjszakai életet keresők is megtalálják a hangulatos szórakozóhelyeket. A luxusszállókban számos sportot vehetsz igénybe, ha elutazol Mauritiusra

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.