Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Málta

Utazz el Máltára! Csodás élmények várnak téged is, ha ellátogatsz Máltára! Málta sokszínű kultúrával, illetve gazdag látnivalókkal rendelkezik. Mivel Málta kicsi ország, ezért egy-, kéthetes utazás alatt megtekintheted a legfontosabb látnivalóit. 

Legkedvezőbb ajánlatunk már 138.360 Ft/fő-től! >>

Málta lakosai kedvesek, befogadóak és szeretik a turistákat. Valletta, Málta fővárosa a szigetország kultúrális központja. Ha szeretnéd látni a gyönyörű kék színben pompázó lagúnát, akkor érdemes Comino aprócska szigetére látogatni. Viszonylag rövid túra során felfedezheted a sziget látnivalóit. Fürdésre a nyári hónapok a legmegfelelőbbek. Málta egyik leghíresebb látnivalói közé tartozik a Blue Grotto. A barlangokat csónakos kirándulás során lehet megközelíteni. A Ramla Bay egy gyönyörű, hosszan elnyúló homokos tengerpart, a környéken túrázni is lehet, kialakított túraútvonalakon. Málta három szigetből áll, a másik kettő Gozo és Camino szigete. Gozo szigete igazi kikapcsolódást nyújt. A búvárkodás nagyon kedvelt program a turisták részében. A búvároknak tökéletes helyszín a sziget nyugati részén található belső tó, amelynél lehet egy csodásat búvárkodni. 

Málta éghajlata mediterrán, ami hosszú, meleg nyarat jelent, illetve rövid telet. Az évi átlaghőmérséklet 18 °C. Az idő áprilisban kezd melegedni. Július és augusztus a legmelegebb időszak az évben. Ekkor a nappali hőmérséklet 30°C fölött van. Tavasszal és ősszel gyakran fúj a szél. A tenger hőmérséklete 20 °C januárban és 26°C augusztusban. Júniustól novemberig a tenger átlaghőmérséklete 21 °C. Málta szigete repülővel érhető el, nemzetközi repülőtere Valletta közelében található. A repülőút alig több mint 2 óra. A nyári időszakban több társaságnak van charter járata. Málta Nemzetközi Repülőtere Vallettától 10 km-re található. Málta repülőtér kódja: MLA. A repülőtér közúton gyorsan megközelíthető a sziget nagy részéről. A főváros mindössze 5-10 percre van autóval.

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.