Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Korfu

Irány Korfu! Ha szűk, velencei jellegű sikátorokra, díszes épületekre és palotákra, buja növényzetre, szikrázóan kék tengerre, bájos falvakra és gazdag történelmi örökségre vagy kíváncsi, látogasd meg Korfut, ahol mindezeket egy helyen találhatod meg!

Legkedvezőbb ajánlatunk Korfura már 93.228 Ft/fő-től! >>

A sziget fővárosa Korfu, ahol érdemes hosszasan sétálgatni, és időnként megállni egy hangulatos kávézóban. A város nem nagy, nehéz eltévedni benne, központja a főtér, a Spadina, ahol füves krikett pálya is található, a város felőli oldalán a francia uralom emlékeit őrzi az árkádos vásárlóutca, ahol boltok, kávézók találhatóak. A várost két erőd is őrzi, és ha szeretjük a régi korok építészetét, mindkettőt érdemes meglátogatni. Korfu egyik legszebb strandja a sziget észak-nyugati oldalán található Paleokastritsa. A sziget nyugati oldalán számos elhagyatott, homokos strandot, hosszú partszakaszokat találhatunk, ahol rajtunk kívül senki más nem lesz. Emellett számos látnivalóval vár Korfu, érdemes tehát meglátogatni! Ha szeretnéd élvezni a gyönyörű tengerpartokat és a görög vendégszeretetet, látogasd meg te is ezt a csodás szigetet! Ha kérdésed lenne szervezett útjainkkal kapcsolatban, keress bennünket!

Korfun áprilisban indul a tavasz időszaka. Májusban már melegebb az idő, ezért ez a legjobb hónap a korfui kirándulások megtervezésére. Júniusban a hőmérséklet 25 °C fok felett van már. Július és augusztus a legideálisabb a strandolni vágyók részére, mivel ilyenkor van a legmelegebb időjárás. A szeptemberi hónap már a júniusi időt másolja, kezd lehűlni a levegő, kevés csapadék már várható Korfun. Korfu (CFU) repülővel kb. 1,5 órás utazást jelent, ami eléggé kevésnek tűnik. A Korfui Nemzetközi repülőtér 2 km-re található Korfu várostól. A leszálló gépeken nagyon szép kilátás tárul az utasok elé, mivel láthatják Pontikoníszi és Vlaherna monostorait és a közeli hegyeket is. Korfura a szervezők szerveznek autóbuszos utazásokat is, melyek kedvezőbbek mint a repülős utazások. 

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.