Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Indonézia

Szeretnél egy felejthetetlen és élményekkel teli utazást, akkor válaszd Indonéziát, ahol számos kultúrával, több száz nyelvjárással ismerkedhetsz meg. Megtekintheted a működő tűzhányokat, végtelen fehér partokat. Utazz el Indonéziába, nyaralj, napozz, búvárkodj illetve szórakozz. Indonézia leglátogatottabb két szigete: Bali és Lombok.

Legkedvezőbb Indonéz ajánlat már 430.360 Ft/fő-től >>

Bali a jellegénél, adottságainál fogva tökéletes választás lehet nászutasoknak, romantikus nyaralást kereső házaspároknak, bulizós társaságoknak. A sziget érdekes lehet a szokványosabb turistalátványosságok iránt nyitottabb utazóknak. Balin esküvőket is szerveznek az utasoknak. Az utcákon találhatunk házi oltárokat friss virágokkal, füstölőkkel. Bali szigetén változatosak a természeti adottságok, vannak vulkanikus hegyek, szép tengerpartok, dzsungelek és patakok is. Mivel rengeteg dzsungel és hegység található Indonéziában, ezért van lehetőség túrázásra is. Ha igazi turista szeretnél lenni, és sétálni a csodás növényzet között, akkor megtaláltad álmaid úti célját. 

 Indonéziát a masszázsimádók édenkertjének is nevezik, aki szeretne kikapcsolódni, annak itt kiváló kényeztetésben lesz része. Kiváló lehetőségek nyújt a víz kedvelőinek is, mivel búvárkodásra illetve szörfözésre is van lehetőség. Lombok szigete nagyjából köralakú, mérete hasonlít Bali méretéhez. Turizmus szempontjából nyugati partja tekinthető fejlettnek, Senggi  település környezete. A szigeteket többnyire Bangsalból induló hajókkal érik el. Turista célpontok: a Rindzsani hegy, Gili Bidara, Gili lawang, Narmada Park továbbá Kuta. Az alacsonyabb területeken megtekinheted a csodás rizsföldeket, illetve a banán és vanília termesztését is.

 

Indonéziai ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.