Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

India

Biztosan te is szeretnél elutazni Indiába, ahol megtekintheted India jelképét a Taj Mahalt, a rózsaszín városnak nevezett Jaipurt és India fővárosát Újdelhit. Válassz elbűvölő Indiai utazásaink, körutazásaink illetve városlátogatásaink közül, ha szeretnél egy emlékezetes és élményekkel teli utazást.

Legkedvezőbb indiai ajánlat már 411.655 Ft/fő-től >> 

Ha szeretnéd látni India jelképét, a Taj Mahalt, akkor utazz Indiába és tekintsd meg a hármas épületből álló hófehér márványból készült csodákat. Az épület előtt elterülő kertben láthatod a nagyra növő ciprusokat, a különleges gyümölcsfákat, illetve a kert középen elhelyezkedő tükörmedencéket. Agra, a mogul birodalom szíve kinálja Taj Mahalt. India három városból álló turistalátványosság. Az Arany Háromszög India elnevezés arra utal, hogy a három város: Delhi, Agra, Jaipur a térképen egy háromszöget alkot. Az arany jelző, pedig azt jelképezi, hogy a három város történelmi és kultúrális értékek kincstárának tekinthető.  Jaipurt rózsaszín városnak nevezik, a rózsaszín az indiaiaknál a vendégszeretet kifejezését hivatott szín. 

Delhi új és régi része kiváló bevezetés India megismeréséhez. A hatalmas Jami Masjid meglátogatása során sétálhatsz a keskeny utcákban, miközben felfedezheted a Chandni Chowk bazárt is. Az óváros lenyűgöző, itt találkozik a középkor és a jelenkor utcaképe. A régi kis utcákban való sétálás, nézelődés közben kijuthatunk a sugárutakra is, ezért még érdekesebbé válik a városlátogatás. India, hivatalosan Indiai-köztársaság, dél-ázsia független országa, fővárosa Újdelhi.  A 28 államot és 7 szövetségi területet magába foglaló ország partjait, nyugaton az Arab-tenger, keleten a Bengáli-öböl, délre az Indiai-óceán mossa.Tengerpartjának hossza így 7517 kilométer. India legnépszerűbb úti céljai : Jaipur, Jodhpur, Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Varanasi,  Udaipur, Mathura, Mumbai. India időjárása három éghajlatba sorolható, a meleg és enyhe éghajlat júniusig tart, a fülledt és csapadékos éghajlat júliustól novemberig, illetve a hűvös és kevés csapadékos éghajlat a jellemző.

További indiai ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.