Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Horvátország

Horvátország: egy közeli tengeri paradicsom 

Legkedvezőbb ajánlat már 36.629 Ft/fő-től >>

Horvátország elsősorban csodás természeti szépségeiről híres. Az ország bővelkedik mesés tájakban, amik nemcsak szépek, de változatosak is. A tengerpart természetesen a turizmus első számú vonzereje. A hol kavicsos, hol pedig sziklás partokról messzire ellátni a türkizkék Adriai-tengeren, de a hihetetlenül tiszta víz a tengerfenékre is bepillantást enged. A víz sokféle programot kínál a pihenni vágyóknak, a vitorlázástól a strandoláson át a búvárkodásig. Ha meguntuk a tengert, merészkedjünk beljebb Horvátországba, és fedezzük fel az 1185 szigetből álló ország belsejébe, aminek teljes 10%-kát festői szépségű természetvédelmi területek, nemzeti parkok teszik ki. Horvátország mennyei helyet kínál a csodás környezetben történő nyaralásnak, a természetben barangolásnak, a tengerparton ücsörgős naplemente nézésnek, városfelfedezésnek. Fedezze fel Ön is az Adriai tenger ékkövét, és utazzon velünk Horvátországba! Bátran lépjen velünk kapcsolatba felmerülő kérdéseivel!

Hovátország mérsékelt éghajlattal rendelkezik. Júniusban az átlaghőmérséklet 26°C között mozog. Júliusban és augusztus 30°C fok az átlaghőmérséklet. Az időjárás a szigeten egészen más. Az Isztriai-félszigeten szeptemberben 22,5 °C fok az átlaghőmérséklet. Hvar-szigetén ilyenkor 24°C fok az átlag. Ahogyan az időjárás, úgy a tenger hőmérséklete is változik. Mivel Horvátország nincs messze, ezért nagyon sokan egyénileg, autóval utaznak, viszont sok utazási iroda szervez buszos utakat is Horvátországba, általában a Plitvicei-tavakhoz szoktak pár napos utakat szervezni. 

További ajánlatok autóbusszal >>

További ajánlatok egyéni utazással >>

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.