Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Hawaii-szigetek

Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor válaszd a Hawaii-szigeteket. Itt feltöltődhetsz a nyaralás alatt, illetve csodás utazásban lehet részed. Válassz körutazásaink, hajóutazásaink közül. Látogass el a Waimea Canyon-hoz és a Wailua vízeséshez, ahol lenyűgöző látványban lehet részed. Hawaii legmagasabb tűzhányóját is láthatod, a Mauna Keát. Hawaii legkedveltebb strandjai: Kauai, Maui, Oahu, Big Island. 

 

Minden szigeten lehet találni néptelen, avagy legalább zsúfoltságtól mentes strandot, e tekintetben Kauai sziget áll a legjobban, illetve felkapott még Oahu és Maui. A tipikus hawaii-i strand picit durva szemcsés, aranybarna homokos és lávaköves alakzatokkal szegélyezett. A sziklák tájékán sok színpompás hal gyülekezik, amelyet te is megtekinthetsz. A tengervíz színe a sötétkéktől a zöldeskék közötti színekben váltakozik. A leghíresebb és leglátogatottabb strand Oahu-n a csaknem 2,5 kilométer hosszú Waikiki Beach. Te is ellátogathatsz a Garden Island-nek nevezett szigethez, illetve Ouahu szigeten sok szép hely van, ha a nyaraló hajlandó elrugaszkodni a Waikiki környékről. 

Válaszd Mauit, ha arra vágysz, hogy a kanyargós autópályákon tölts időt a szépséges célpontok eléréséig. Oahu-ban találod a legtöbb látnivalót, programlehetőségeket: múzeumok, vízi vidámparkok, állatkert, Pearl Harbour stb. Maui-n a téli hónapokban nagy élményt jelenthetnek a bálnalesek és a teknősbékák látványa. Búvárkodásra és sznorkelezésre is van lehetőséged a Hawaii-szigeteken. Oahu szigetén kikapcsolódhatsz vásárlás közben, mivel erre itt van a legnagyobb lehetőség. Romantika szempontjából Maui a nyerő a szerelmesek körében. Hawaii-szigeteken izgalmas fakultatív programokban lehet részed. Részt vehetsz a Diamond Head kráter felfedező túrán, ahol 3 órás sétával eljuthatsz a Diamond Head kráterhez. Helikopter túra lehetőség is adott, Oahu felett, a Waikiki Beachet is láthatod. Hawaii-szigetek felkapott programjai közé tartozik a delfinekkel való úszás és fényképezkedés a Sea Life Aquatic Parkban Oahun, melynek során betekinthetsz a delfinek és gondozói mindennapi életébe. Hawaii átlaghőmérséklete 26-27 °C fok. Az időjárás egész évben kellemes. A Hawaii szigetekre általában egy vagy több átszállással utaznak az utasok. 

Ajánlatok >>

Hajóutak >>

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.