Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Egyiptom

Miért érdemes Egyiptomba utazni? Egyiptomba nem csak akkor érdemes ellátogatni, ha ókori romokat szeretnél látni, hisz az ország sokszínű, rengeteg látni-, ízlelni- és tapasztalnivalóval. Ha különleges élményekre vágysz, Egyiptom neked való úti cél, de ha csak pihenni akarsz, akkor sem kell sokáig keresgélned, hisz csodálatos tengerparti részekkel rendelkezik!

Legkedvezőbb egyiptomi ajánlatunk már 382 EUR/fő-től >>

Ha Egyiptomot választottad ki úti célként, akkor a tengerparti pihenés mellett biztosan kíváncsi vagy a gízai piramisokra. Szinte minden szervező iroda szervez kirándulásokat a csodás piramisokhoz. 

A piramisok mellett Kairó középkori része is lélegzetelállító, minden sarkon valami különleges látnivalóba botlik az erre járó, illetve ha már Kairó, akkor az Egyiptom Múzeum is kihagyhatatlan látnivalónak számít. Mindenképp hajókázz egyet a Níluson, és tekintsd meg a Királyok Völgyét, illetve Luxor templomát is. Ha belefáradtál a látnivalókba, akkor pedig irány a tengerpart, Hurghada, Alexandria, vagy Sharm el-Sheikh partjain elheveredhetsz a homokban!

Az élménydús nyaralást érdekében válaszd Egyiptomot, az utazáshoz pedig oldalunk ajánlatait! Ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken! Egyiptomban rendkívül száraz, sivatagi éghajlat uralkodik. Egyiptomban 3 évszakot lehet meghatározni, a telet, amely november 15-től március 15-ig tart. Az úgynevezett elő nyarat, amely március 15-től július közepéig tart, és az igazi meleg nyarat, amely júliustól novemberig tart. Az egyiptomi utazásra, a tél a legalkalmasabb időszak, mivel akkor nincs nagy hőség, de mégis kellemes az időjárás, illetve lehet fürödni a tengerben is. A legoptimálisabb időpont október és április a túrázóknak. Az utazás repülőgéppel általában 3,5 órás szokott lenni. Egyiptom leghíresebb repülőterei Cairóban, Hurghadán és Sharm el Sheikhben található.

További ajánlataink >>

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.