Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Dominikai Köztársaság

Nyaralj a Karib-tengeren, vár téged a Dominikai Köztársaság, ahol mindig meleg időjárásra számíthatsz, még télen is. 

Igazi karibi tájakkal, növényzettel ismerkedhetsz meg. Érdemes előre tudni azt, hogy a hotelzónákban a programok többnyire a szálloda belső területére és a tengerpartra korlátozódnak. Nincsenek a hotelek közelében gyalogtávolságra sétálgatós, programozós helyek. A hotelekben all inclusive ellátás van, így a vendégek máshol nem költekeznek, esetleges programokon való részvétel esetén. Azok válasszák a dominikai nyaralást, akik szívesen töltik idejüket luxus üdülőtelepeken.

Legkedvezőbb dominikai utazásunk már 1.260 Eur/fő-től! >>

Dominikai Köztársaság a Karib-tengeren található. Igazi látványosságnak minősül a városi erődítmény, a kiterjedt botanikuskert, vagy a Los Tres Ojes, amely egy 15 m belmagasságú cseppkőbarlang. Mindenképpen figyelmet érdemel Kolumbusz Kristóf háza, a Gyantamúzeum, vagy a washingtoni Fehér Ház kicsinyített, de pontos mása. Santo Domingo, a Dominikai Köztársaság fővárosa, a Karib-térség egyik legnépesebb városa. Az óvilági báj, hangulat és a latin vonzerő keveréke. A paloták és erdők mellett olyan éjszakai élettel és vásárlási lehetőségekkel vár, amely a világ bármelyik nagyvárosával felvehetik a versenyt.  A látogatókat várja a salsa-/merengue-klub, amelyet egy hatalmas föld alatti barlangban rendeztek be. 

A legkedvezőbb időszak a nyaralásra január és június közötti időszak, ilyenkor van a gyümölcsök szezonja, s ilyenkor lehet bálnalesre is menni. A hőmérséklet egész évben egyenletes, 20–30 °C fok közötti. Január és június között a legkellemesebb az utazás. Budapestről nincs direkt járat Domikinára, átszállással kell odajutni. Az átszállási idők határozzák meg az odajutás idejét. 

Ajánlatok >>

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.