Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Costa del Sol

Costa del Sol, Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti szakasza, hossza kb. 150 km. Hangulatos falvak, városok, történelmi emlékek, kultúrális örökségek, változatos tengepartok jellemzik Andalúzia területét.

Legkedvezőbb ajánlat már 171.838 Ft/fő-től >>

Costa del Sol egyik kötelező programja Granada meglátogatása. Granada Malagától 2-3 órányira található. Granada rendkívül sok élményt tud nyújtani az utasoknak. A flamenco estet vétek lenne kihagyni. Kiemelt látnivalók közé sorolhatjuk Alhambrát és a Katedrálist. Marbella, Costa del Sol egyik legkülönlegesebb, legdrágább üdülőövezete. Elegáns éttermek, bárok és üzeltek találhatóak itt. Casares és Mijas tipikus andalúz stílussal épült város, mivel itt rengeteg hófehér ház épült régi mór stílusban. A legkedveltebb strandok közé tartozik: Fuengirola, Marbella, Torremolinos, és Torre del Mar. 

Időjárás szempontjából nyáron nagyon remek az idő, kirándulásra rendkívül alkalmas. Ugyanakkor Costa del Sol területén még nyáron is hideg a víz, gyakori a szeles idő, és sok helyen mélyülnek a partok. A nyári szezon áprilistól októberig tart, júliusban és augusztusban van a legmelegebb. A nyári hónapokban 35-36 °°C a levegő hőmérséklete. Ronda mellett az egyik legjobb kirándulási lehetőség az El Caminito del Rey ösvény. Egy biztonságos úton végig lehet sétálni az El Chorro kanyon felett egy ösvényen, 100 méter magasságban. Ajánljuk még az utasoknak az El Torcal de Antequera természeti parkot, amely 2016 óta a világörökség része. A területen karszt sziklák által természetileg épült tájat láthatnak a kirándulni vágyó utasok.

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.