Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Costa Brava

Costa Brava Spanyolország egyik leglátogatottabb tengerparti szakasza. Spanyolország északkeleti részén helyezkedik el. A tengerparton vannak sziklásabb, homokos és kavicsos részek, strandok is. A tengerparti üdülővárosok közül a legvonzóbbak közé Tossa de Mar, Lloret de Mar és Tossa de Mar tartozik.

Legkedvezőbb ajánlat már 143.418 Ft/fő-től >>

Costa Brava kb. 153 kilométer hosszú partszakasz, amelynek déli vége Blanes-nél van, északi pedig a francia határnál ér véget. Ha egy kis művészetre vágysz és történelmi látnivalókra, akkor ajánljuk Gironat és Figuerest is. Figueresben a Teatre-Museu Dalít és a Dalí Joiest mindenképpen érdemes megtekinteni. A Figueres a Dali múzeum miatt vált híressé. Costa Brava déli részének talán a legszebbje Tossa de Mar, a katalán tengerparti üdülőváros. A legnagyobb strandja a Platja Grand. A város fő látnivalója a vár, amit egy 10 perces gyaloglással lehet meghódítani. A várból csodás kilátás tárul a látogatók elé.    

Szórakozás tekintetében Lloret de Mar a legkedveltebb települése. Costa Braván melegebb a víz, mint Costa del Sol területén, ezért sokan ezt a részt választják. Utazás szempontjából a nyári és őszi hónapokat ajánljuk. Júliusban és augusztusban nagyon sok az utas a területen, ezért gyakran érdemesebb a májusban, júniusban vagy szeptemberben utazni. 

 

További ajánlatok repülővel >>

További ajánlatok autóbusszal >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.