Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Costa Blanca

Spanyolország egyik legszebb fehérhomokos tengerpartja téged is vár! Costa Blanca, Costa Brava és Costa del Sol között található, a térség  legfelkapottabb városa Alicante és Benidorm. 

Legkedvezőbb ajánlatunk már 206.535 Ft/fő-től! >>

 

Costa Blanca egy kb. 200 kilométer hosszú partszakasz, amelyet nagyon sok turista látogat a nyári időszakban. A terület központi városa Alicante. A fiataloknak leginkább Benidorm városát ajánljuk, mivel amelett, hogy megmártózhatnak a tengerben, rengeteg szórakozóhelyet találnak az utcákon. Éttermek, sörözők és bárok várják a turistákat. Alicante Benidormhoz hasonlít, mivel itt is aktív az éjszakai élet, viszont valamivel nyugodtabb mint Benidorm. A város tele van kultúrával, történelmi műemlékekkel. A leghíresebb strandok közé tartozik a Postiguet strand és a San Juan strand is. A kikötőtől hajókirándulások is szoktak indulni, a különleges Tabarca-szigetre, amely a régió egyetlen lakott szigete. Alicante leghíresebb nevezetessége a Castillo de Santa Barbara, Spanyolország egyik legnagyobb vára. A sétáláshoz nézelődéshez leginkább az Explanada de Espana sétányt ajánljuk. 

Benidorm 5 kilométeres partszakaszán lévő homokos strandok Levante, Poniente és Mal pas, mind kék zászlós, tiszta és jól felszerelt. A parton lévő felhőkarcolók és toronyházak egyedülálló hangulatot árasztanak. A város egyik legmagasabb épülete, az utasok körében is népszerű hotel, a Gran Bali Hotel, amely 210 méter magas. Benidorm Costa Blanca party fővárosa. A bulizáson és a tengerparti napozáson kívül még sok látnivaló van. Nagyon sok család  kötelező programjai közé tartozik a Mundomar, ami a környék leghíresebb delfináriuma, valamint az Aqualandia nevű aquapark, és a Terra Mítika vidámpark. 

Időjárás szempontjából is tökéletes üdülőhely a nyári időszakban. Egész évben napsütés várja az utasokat. Júliusban ás augusztusban van a főszezon, ilyenkor a hőmérséklet is megfelel a fürdéshez és napozáshoz. Nyáron főleg fiatalok és gyermekes családok körében népszerű az üdülőterület. Direkt járattal az utazási idő 2 és fél óra.

További ajánlatok >>

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.