Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Bahama-szigetek

Ismerkedj meg a Bahama-szigetekkel.

Láthatod az egymáshoz nagyon hasonló szigeteket, amik alacsony fekvésűek, partvonalukat lagúnák és korallszirtek szegélyezik. A madarak sokasága és a zátonyok menti színes tengeri elővilág sok turistát vonz, valamint valóságos búvár paradicsom. A Bahama-szigeteken élvezheted a finom, puha fehérhomokos strandokat, szép üdülőhelyeket és a mesés naplementéket.

 

Bahamákon évente 3 millió turista fordul meg, népszerűek a bahamai hajóutak is. Ha a Bahamákra gondolunk, akkor a pálmafák árnyékában hűsölő koktélt iszogató turista jut eszünkbe, esetleg a jól ismert Atlantis Paradise Island Hotel. Ha teheted nézz meg egy Junkanoo-t, mely zenés- táncos utcai fesztivál, amit a nagyobb városokban rendeznek meg. Hihetetlenül színes jelmezekben vonulnak fel hangos zenével, dobokkal. Mindenféleképp látogasd meg a nassaui piacot, a Bay Street-en. A filmekből már biztosan jól ismered a hatalmas Atlantis Resort szállodakomplexumot. Ha elutazol a bahamákra, akkor nem hagyhatod ki ezt az úti célt. Paradise Island hotelóriásban vár téged vízipark, kaszinó, éttermek és a világ legnagyobb szabadtéri akváriuma. A lagúnák, medencék és korallzátonyok cápáknak, piranháknak, rájáknak és vidám delfineknek adnak otthont.

Nassun kívül még javasolt egy kisebb sziget meglátogatása is, ezeket a szigeteket maximum 100-150 fő lakja. A szigeteken pihentető nyaralásban lehet részed, a csend és nyugalom pedig garantált. Egyél helyi ételeket, kóstolj finom koktélokat és élvezd a tenger moraját egész nap. A Bahamák tengerpartjai fehérhomokosak, csodálatos kék tengervízeiben bármikor búvárkodhatsz, választhatsz a vízi sportok között. Bahamákon megtalálhatod az Új-Providence szigetet, mely búvárkodásra és sznorkezelésére kiválóan alkalmas. Ha kedved tartja, próbálj szerencsét az Atlantis kaszinóban, és kóstold meg a világ ízeit a csodálatos éttermekben. Tölts el egy napot az Aquaventure aquaparkban, vagy ússz együtt a delfinekkel a Dolphin Cay-en. Tegyél egy sétát a festői Marina Village-en, vagy vásárolj szuveníreket a bahamai központban. A területen szubtrópusi monszunéghajlat uralkodik. Az átlaghőmérséklet 28°C fok körüli. Nyár végén, ősszel gyakoriak a ciklonok és a hurrikánok. Nassau eléréséhez mintegy 11 órás repülőút szükséges. Az időeltolódás mínusz 7 óra Magyarországhoz képest.

 

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.