Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Zakynthos

Látogass el Zakynthosra!

Zakynthos nevezetessége a Navagio öböl, amely több száz méter maga sziklákkal ölelt öböl. Ezen a helyen 1981-ben partra sodródott egy csempész hajó, ami azóta is eredeti állapotban hever a homokban. Zakynthosnak ez a leglátogatottabb területe, nagyon sok embert elkápráztat a sziget. Zakynthos szimbólumai közé tartoznak a szigeten tojást rakó kisteknősök, ezért a természet szerelmeseinek is ajánljuk. A búvároknak a víz alatti sziklák és a barlangok közötti látvány felejthetetlen élményt nyújt.

zakinthos

A sziget kristálytiszta kék vize, szépséges öblei, aranyhomokos strandjai miatt igazi turistaparadicsommá vált az elmúlt években. 123 km hosszú partvonalán lassan mélyülő, homokos strandok találhatóak. Zakynthos a Jón- szigetek legdélebbik tagja. A nyílt hegy formájú sziget észak-nyugati partján sziklás hegyek és szakadékok ejtik ámulatba az idelátogató turistákat. A déli parton síkságok, szélcsendes kis öblök, strandok találhatóak. A fővárosban számtalan étterem, üzlet található, látnivalóival és kanyargós utcáival vonzza a turistákat. Látogass el te is Zakynthos szigetére!


Időjárás:

Zakynthos éghajlata egész évben élvezhető. A nyarak általában szárazabbak, melegek, a tél enyhe, rövid ideig tart. Zakynthos nem csak nyáron alkalmas az utazásra, hanem tavasszal és ősszel is. Nyáron elég magas a hőmérséklet, az éjszakák is kellemesek. Májustól szeptemberig kevés a csapadék. Legmelegebb hónapok a július és az augusztus. Ilyenkor 30-33 °C fok van. 


Utazás:

Zakynthos megközelíthető repülőgéppel és autóbusszal is. Zakynthos repülővel 1,5 órás utazást jelent körülbelül. Zakynthos nemzetköti repülőtér kódja: ZTH. A repülőtér alig néhány kilométerre található Zantétól, Laganától, Kalamakitól. Görögország 6-ik legforgalmasabb légikikötője. Európa több légitársasága is indít repülőjáratokat Zakynthosra. Zakynthosra van lehetőség autóbuszos utazást is választani. Az autóbuszos utazás során komppal lehet átjutni Zakynthos szigetére. 


Top 5 látnivaló:

1. Navagio-öböl 

2. Laganas-öböl

3. Marathonisi

4. Kék barlang

5. Keri világítótorony


Zakynthosi ajánlatok:

zakinthosA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).