Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Seychelle-szigetek

seychelle-szigetek

Biztosan te is szeretnél egy csodás utazást, ahol pihenhetsz a zöld növényzet, a fehér homokos partok, a lélegzetelállító gránit sziklák között, ha erre vágysz, akkor megtaláltad a tökéletes úticélt a Seychelle-szigeteket.

Láthatod a világ legnagyobb szárazföldi teknőseit, a Földön egyedül itt látható a Tengeri kókusz pálma, mely 200 évig élhet. 

 

 

 

 

 

Seychelle-szigetek

A három legnagyobb szigeten ( Mahé, Praslin és La Digue) él a helyiek többsége, akik rendkívül barátságosak és segítőkészek.

Seychelle-szigetek szigetállam az Indiai-óceánban, Afrika keleti partjától legközelebb Szomáliához van.

Afrika önálló államai közül a Seychelle Köztársaság népessége a legkisebb.

Nincsenek őslakók, az évi középhőmérséklet 27 Celsius fok,

amely tökéletes a pihenésre és fürdésre vágyóknak.

 

 

Seychelle-szigetekSeychelle-szigeteki utazás során egy békés, paradicsomi, idilli hangulatban lesz részed, mivel Seychelles luxusnyaralásra pozícionált ország, nincs tömegturizmus, aki ide látogat exkluzív élményben lesz része.

A tenger, a strandok nem okoznak csalódást: finom homokok, csodás növényzet, természeti szépségek.

A turisták álomvilága a Seychelle-szigetek, mert a helyieknek azért nem ideálisak az életkörülményei.

Rengeteg programlehetőség van (pl. szigettúrák, tengerparti pihenés) nagy távolságok nincsenek.

A legnagyobb szigete Mahé.

 

 

 

Ha még sosem ültél helikopteren és szeretnéd kipróbálni ezt az élményt, akkor válassz különböző helikopter túrákból, ahol az általános repülési időtartam fél órás, és a repülés alatt készíthetsz csodaszép képeket az elbűvölő szigetekről, és Mahé látnivalóiról. 

seychelle-szigetek, búvárkodás

A fakultatív programok között lehetőség van a búvárkodásra is, ahol megtekintheted a kristálytiszta víz rejtelmeit, a csodás növényvilágát, illetve úszkálhatsz a Seychelle-szigeteki teknősbékákkal. 

A felfedező túrákon, megtekintheted a tea ültetvényeket, Mahé templomát, a Craft Village kézműves vásárt, illetve teljes városnézésen vehetsz részt.

 

 

 

 

 

 A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).