Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Utazz velünk!

Utazni szeretnél, de már előre visszarettensz az ezzel járó szervezéstől az előkészületektől? Végig böngészni számtalan utazási iroda ajánlatát, hogy megleljed a megfelelőt, keresgélni a külföldi szállások között, mérlegelni, kalkulálni. Ugye már a gondolatába is belefáradtál? Mi lenne, ha neked csak választania kellene? Mi összegyűjtöttük neked több, mint 100 utazási iroda kecsegtető ajánlatait, amik közül egyetlen honlapon válogathatsz. Mi megmutatjuk a lehetőségeket, neked pedig csak annyi dolgod maradt, hogy dönts.

Mikor utazol, mennyit szánsz rá, milyen szállást tervezel? Tengerparti nyaralás vagy egy túra a hegyekben, közeli úti cél vagy irány a messzi ismeretlen? Ha hozzánk fordulsz, nem csupán egy meggyőzően összeállított listát kaphatsz, de segítségére leszünk a repülőjegy értékesítésben, utasbiztosítás és szállás intézésében, autóbérlésben és foglalásban is.

Bonyolítsd útjaidat könnyedén, válogass kedvező ajánlatokból online utazási irodánk segítségével, és kezd az utazást gondtalanul!

Az UtazásMágus Online Utazás Iroda üzemeltetője a Stand-Mágus Kft.

Cégünk az utazásközvetítés mellett vendéglátóipari rendelésfelvételi, készletkezelő és elszámoltató rendszerek, szoftverek fejlesztésével  és értékesítésével is foglalkozik stabil anyagi hátteret teremtve ezzel ebben a nehéz gazdasági helyzetben is.
Bár cégünk csak 2015 óta foglalkozik utazásközvetítéssel, ez a terület nem idegen számunkra, hiszen a cégvezetés közel 20 éves munkatapasztalattal rendelkezik a turizmus területén. Főként az utazásszervezői és -közvetítői tapasztalataink kiemelkedőek.

Szolgáltatásaink:

  • Hazai és külföldi utazásszervezők útjainak értékesítése - a szervezővel azonos áron
  • Utazások összeállítása egyéni igények alapján - más szervezők bevonásával
  • Tengeri és folyami hajóutak foglalása a világ bármely tájára
  • Repülőjegy-értékesítés
  • Külföldi szállásfoglalás
  • Autóbérlés a világ bármely táján
  • Utazási biztosítások
  • Repülőtéri transzfer ügyintézésA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).