Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Marokkó

Irány Marokkó!

Marokkó turisztikai szempontból Észak- Afrika egyik legkedveltebb országa, hiszen minden olyan igényt képes kielégíteni, amit egy turista támaszthat az úti céljával szemben: napfényes, óceáni strandok, gyönyörű óvárosok és pazar természeti látnivalók várnak rád, ha ide látogatsz!

Ha tengerparti nyaralásra vágysz, akkor Agadirt ajánljuk: a hat kilométeres, homokos strandján kipihenheted a hétköznapok fáradalmait, esténként pedig kiváló éttermekbe és kávézókba térhetsz be lazítani. Ha a kicsit aktívabb pihenésre szavazol, de maradnál a parton, akkor Essaouira öblét neked találták ki, ez ugyanis a szörfösök paradicsoma! A túrázóknak az Atlasz hegységet ajánljuk, a városok szerelmeseinek pedig Marokkó esszenciáját, Marrakesht, illetve Fezt. Az óváros káprázatos, a gasztronómia rajongóit pedig bíztatjuk minél több helyi ételkülönlegesség megkóstolására!

Ha szeretnél idén egy másik kontinensen nyaralni, akkor válaszd Marokkót! Tekintsd meg szervezett útjaink választékát, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Időjárás:

A nyarak forróak, a telek nedvesek. A legtöbb csapadékra a téli hónapokban kell számítani. Az ország északi területein, a nyári hőmérséklet általában 28 °C fok. A déli területeket sivatagok borítják. A legalkalmasabb időpont a kirándulásra a nyári időszak. 


Utazás: 

Nemzetközi repülőterek: Casablanca, Rabat, Tanger, Marrakech, Fes, Oujda, Agadir, Al Hoceima.

4 órás körülbelül az utazás Budapestről.


Top 5 látnivaló:

Casablanca

Fez város

Marrákes

Agadir

Esz-szavíra
A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).