Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Kréta

Vár Görögország legnagyobb szigete, Kréta!

Kréta hosszú ideig török uralom alatt állt, aminek nyomait rengeteg apró részletben felfedezheted, ha meglátogatod Görögország legnagyobb szigetét. Gyönyörű kisvárosok és falvak, szűk sikátorok, a helyi ételkülönlegességek, amiken a görög és török hatás is megfigyelhető, és persze a görög vendégszeretet, ami igazán bájossá varázsol egy itt töltött nyaralást! Ha Krétán jársz, mindenképp látogasd meg Haníát, ami a történelem során többször is gazdát cserélt, és ennek nyomait az építészetében lehet a legkönnyebben felfedezni; egyedülálló hangulatot kölcsönöz a városnak! Ha romantikus sétákra vágysz gyönyörű középkori városokban, semmiképp se hagyd ki Rethymno, Paleohora és Plakias felkeresését, ahol szinte magad körül érezheted a történelmet! Emellett a történelem szerelmeseinek különösen ajánlott Agios Nikolaos meglátogatása, ami a bronzkor óta áll, így az egyik legrégebbi, ma is élő település a világon!

kréta

Természetesen az Égei tengerhez hozzátartoznak a gyönyörű strandok is, amiket egyszerűen nem lehet kihagyni! Ha kedvet kaptál Kréta meglátogatásához, válassz szervezett útjaink közül! Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tekintsd meg előfoglalási kedvezményeinket!

Kasapaki Hotel és Apartman félpanzióval már 39.990 Ft/fő-től

Daisy Apartmanház önellátással már 46.709 Ft/fő-től

Nikos Hotel reggelivel már 54.670 Ft/fő-től

krétaA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).