Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Horvátország

Horvátország: egy közeli tengeri paradicsom

Ki ne szeretne Horvátországba utazni, abba a gyönyörű országba, ahol a filmkészítés mestere, Alfred Hitchcock szerint a világon a legszebb a naplemente? Horvátország elsősorban csodás természeti szépségeiről híres. Az ország bővelkedik mesés tájakban, amik nemcsak szépek, de változatosak is. A tengerpart természetesen a turizmus első számú vonzereje. A hol kavicsos, hol pedig sziklás partokról messzire ellátni a türkizkék Adriai-tengeren, de a hihetetlenül tiszta víz a tengerfenékre is bepillantást enged. A víz sokféle programot kínál a pihenni vágyóknak, a vitorlázástól a strandoláson át a búvárkodásig.

Ha meguntuk a tengert, merészkedjünk beljebb Horvátországba, és fedezzük fel az 1185 szigetből álló ország belsejébe, aminek teljes 10%-kát festői szépségű természetvédelmi területek, nemzeti parkok teszik ki. Horvátország mennyei helyet kínál a csodás környezetben történő nyaralásnak, a természetben barangolásnak, a tengerparton ücsörgős naplemente nézésnek, városfelfedezésnek. Fedezze fel Ön is az Adriai tenger ékkövét, és utazzon velünk Horvátországba! Bátran lépjen velünk kapcsolatba felmerülő kérdéseivel!


Időjárás: 

Hovátország mérsékelt éghajlattal rendelkezik. Júniusban az átlaghőmérséklet 26°C között mozog. Júliusban és augusztus 30°C fok az átlaghőmérséklet. Az időjárás a szigeten egészen más. Az Isztriai-félszigeten szeptemberben 22,5 °C fok az átlaghőmérséklet. Hvar szigetén ilyekor 24°C fok az átlag. Ahogyan az időjárás, úgy a tenger hőmérséklete is változik. 


Utazás: 

Mivel Horvátország nincs messze, ezért nagyon sokan egyénileg, autóval utaznak, viszont sok utazási iroda szervez buszos utakat is Horvátországba, általában a Plitvicei tavakhoz szoktak pár napos utakat szervezni. 


Top 5 látnivaló:

1. Medulin

2.Veli Losinj

3. Zadar mini szigetei

4. Kornati szigetvilág

5. Trogir


Ajánlatok: A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).