Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Hotel foglalás

Foglaljon Hotelt a

GAT Europe Ltd. – Hotel Express International Foglalási rendszerével

Több mint 100 000 szálláshely, garantáltan olcsóbban, mint máshol!


A foglalási rendszer címe: ho.hotel-express.com/utazasmagus

Jelentkezés

A rendszerben foglalni csak tagoknak lehet. Tagság egyedüli feltétele egy egyedi kód birtoklása. A kódot ingyenesen lehet igényelni irodánktól az info@utazasmagus.hu email címen.
 
A kóddal a Feliratkozás menüpontba kell először belépni, ahol a jövendőbeli tag beírja kapott egyedi kódját, majd megadja nevét és email címét, amely felhasználói névként működik a továbbiakban. Ezután megadja személyes jelszavát,  amelyet csak ő ismer.
 
Ezt követően a kódra már nincs többet szüksége, későbbiekben a Belépés-re kell kattintani, megadni a felhasználói nevet és jelszót. Ezután a Tag bármikor használhatja a rendszert.

Adatok

A világ több, mint 60 országa több, mint 100.000 hotelének választékából lehet válogatni. Részletes információk állnak rendelkezésre a hotelek elhelyezkedéséről, infrastruktúrájáról, felszereléséről. Minden szobatipus külön-külön van feltűntetve. Minden hotelnél térkép segít az eligazodásban.

A rendszer helyzetmeghatározóval van felszerelve így egy gombnyomással megtudhatjuk, hogy néhány kilométeres körzetben milyen hotelek állnak rendelkezésre külön keresés nélkül.

A feltüntetett árak forintban vannak megadva és minden költséget tartalmaznak. Fizetés az ismert nagy bankkártyákkal lehetséges.

Előnyök

  • A foglalást követő 4 órán belül a Tag email címére megérkezik a kiállított számla, valamint a kiválasztott hotel „vouche-re”.
  • Rendkívűl rugalmas lemondási feltételek: a Tag a legtöbb ajánlatnál a megérkezés időpontja előtt 48 óráig lemondhatja foglalását, úgy hogy a befizetett összeget a banki költségeket leszámítva teljes egészében visszakapja. A banki költségek a kártyafizetés költségeit takarják (banktól függően eltérő mértékű lehet).
  • Magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésre telefonon és emailben.
  • A belépési kód teljesen ingyenes.
  • A foglalási rendszer közvetlenül áll kapcsolatban a hotelekkel, kiküszöbölve a köztes szereplőket, így komoly megtakarításokat ér el, amit a tagok élvezhetnek. Ennek köszönhetően a más ismert foglalási rendszerektől átlagosan 20%-al alacsonyabb árakkal dolgozik, de a különbség az 50%-ot is elérheti.
  • Legalacsonyabb árgarancia – ugyanazokkal a feltételekkel, időpontban, szobatipusnál  és hotelben a legalacsonyabb ár garantálása. Ha más foglalási rendszerben olcsóbbat talál, akkor a szobájának teljes árát visszafizetjük.
  • Egyéb szolgáltatások elérése: pl. autóbérlés (SIXT 20% kedvezmény).
  • 18 nyelven, köztük magyarul is elérhető.

Tegyen egy próbát - meglátja, érdemes! :)A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).