Utazás Mágus Online Utazási Iroda

Közel 100 utazási iroda ajánlata egy helyen, a szervezővel azonos áron!

Hajóút kereső
  •  
  •  
Sportút kereső
Repülőjegy kereső

Repülőjegy keresőnk hamarosan elérhető lesz.

Szálláskereső Booking.com

Bulgária

Téged is vár a Bulgár tengerpart!

Bulgáriában a végtelen hosszú tengerparton, homokos strandokon kívül találkozhatunk az erdős dombságokkal, valamint a Balkán-hegységgel. Bulgária felejthetetlen élményekkel vár. Utazz el te is és sétálj a Bulgár utcákban, kóstolj trandícionális ételeket az éttermekben, illetve csobbanj a kristálytiszta tengerpartban. Bulgária legnépszerűbb üdülőövezete a Napospart, illetve az Aranypart. A Napospart 8 kilométer hosszú, melynek homokos a tengerpartja. Itt pihentető üdülésben lehet részed. Bulgária nagyon kedvelt üdülőkörzete az Aranypart, amely a Naposparttal egy időben készült. A nevét az aranyszínű homokról kapta, amely beborítja az egész tengerpart. Az Aranypart nagyon fejlett övezetnek számít, rengeteg szállást és szórakozási lehetőséget kínál. Neszebár az egyik legrégebben lakott történelmi település a Fekete-tenger partján. Régen leginkább a tengerészeket vonzotta. Az utóbbi időben a művészek legkedveltebb helyévé vált. A város az UNESCO világörökség része lett. A homokos part déli részén számos új szálloda épült, és egy aquapark is. 

bulgária

Ha a családdal utazol Bulgáriába, akkor tekintsd meg Várnát és a híres delfináriumot, amelynek biztos örülni fognak gyermekeid is. A kalózhajó Neszebárból igazi kikapcsolódást jelent a gyermekeidnek és az egész családnak, a Karib-tenger kalózai című film szereplőinek öltözött sztárok üdvözlésével. A hajón található csúszda és medence is. A gyerekeket arcfestéssel és versenyekkel várják. Bulgáriában megismerkedhetsz a hangulatos bolgár stílussal és zenével. A tradícionális jelmezbe öltözött táncosok étellel várják az est részvevőit. Az est fénypontja a híres parázstánc.


Időjárás:

A tengerkörnyéki hőmérséklet Bulgáriában kb. 24 °C fok. Ha nyaralni szeretnél menni, akkor a legalkalmasabb időszak a nyári hónapok, júniustól augusztusig. Ezekben a hónapokban a legmelegebb az időjárás. Ha kirándulni szeretnénk, akkor az április, május vagy a szeptember hónapok a legalkalmasabbak. A síszezon Bulgáriában decembertől áprilisig tart.


Utazás:

Bulgáriába utazhatunk repülővel, autóbusszal és egyénileg is. Bulgária repülővel kb. 1 óra. Bulgária repülőterei: Szófia (SOF), Burgasz (BOJ), Várna (VAR). Bulgáriába szerveznek autóbusszal történő utazásokat is. Budapesttől a Naposparig az út kb, 18-19 órát vesz igénybe. Az Aranyhomok innen még 2,5 óra. 


Top 5 látnivaló:

1. Nesszebár

2. Aranyhomok

3. Rilai Hét-tó völgye

4. Belogradchik

5. Sozopol

bulgária


 

Bulgária legkedvezőbb előfoglalási akciói

Foglald le most üdülésedet a Bulgár tengerparton!

BulgáriaA honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).